Welkom bij Fleurs Passie
  Unieke en ambachtelijke (bruids-)taarten en sweets

Over Fleurs Passie

Al van jongs af aan houd ik me bezig met bakken. Als er niks meer te snoepen was in huis, dan stond ik al gauw weer zandkoekjes te bakken. Dit soms tot wanhoop van mijn moeder, omdat ze dan weer misgreep als zij bijvoorbeeld boter, bloem of suiker nodig had.

Van oorsprong ben ik opgeleid tot en werkzaam als kinderverpleegkundige. Daarnaast bakte ik veel taarten voor familie en vrienden. Voor mijn gezin bakte ik veel koekjes en af en toe een verjaardagstaart, maar dan zonder koemelkeiwitten. Dit in verband de allergie van onze dochter. Ik vond dat zij ook iets lekkers moest kunnen eten zonder daar ziek van te worden. Ik besloot om op 8 augustus 2018 mij in te schrijven bij de Kamer van Koophandel als Fleurs Passie. Mijn eigen bedrijf was een feit! Op die manier wilde ik vooral voor mijzelf 'bewijzen' dat ik kan bakken. Ik heb mij alles zelf aangeleerd en wilde alles steeds mooier en lekkerder laten zijn. Dat bewijzen is niet meer nodig. Ik doe wat ik leuk vind en vind het zo ontzettend mooi dat ik anderen met mijn producten een lekkere èn mooie herinnering kan geven. Tot september 2019 bleef ik naast het bakken werken in het ziekenhuis. Ik besloot te stoppen met mijn werk als kinderverpleegkundige en thuis te zijn voor het gezin. Dit gaf een hoop rust en ruimte voor ons allemaal. Vanaf dat moment kan ik het gezinsleven en hetgeen ik het allerliefste doe, namelijk mooie en lekkere taarten creëren, goed combineren.


Fotocredits: Maaike Baggerman van Punk Fotografie

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram